Műanyag ablakok, ajtók és árnyékolás

Kérdése van? Hívjon!
06-1-206-1281

Miért minket válasszon?

Senki nem olyan gazdag, hogy megengedhesse magának a silány minőséget!
Elképesztően széles a termékkínálat a mai nyílászáró piacon és laikus vásárlóként nehéz eligazodni, hogy melyik ablakot is válasszuk. Sajnos a profil márkanév sem igazít el egyértelműen. Gyakran azonos márkájú profilrendszerből több gyártó is készít nyílászárót különböző minőségi színvonalon. A különbség, mint mindig, a részletekben rejlik!

Hogyan szűrhető ki a minőségi termék az ablaknak látszó tárgyak közül?
Ha ablakot, ajtót vásárol, ne feledje, sosem csak egy márkát, terméket vesz, hanem a hozzá járó szolgáltatást is. Mi a beszállítóinkat elsősorban nem csak ár alapján , hanem minőségi és megbízhatósági szempontok szerint választjuk ki. Tapasztalataink szerint a vásárlók, bár szeretnek jó áron hozzájutni a nyílászárókhoz, de ugyanúgy fontos számukra a szakszerű kiszolgálás, a pontos felmérés, a késztermék minőségi kidolgozása, a garanciához való korrekt hozzáállás és a nyílászáró hosszú távú gondtalan működése. Ablakot több évtizedre vásárolunk, ezért érthetetlen az 5-10%-ért folyó árverseny. Ennél sokkal többet veszíthet, ha gyenge kivitelű nyílászárót vásárol.

Egy jó ablak nem csak neves profilból és márkás vasalatból áll!
Vannak olyan alkatrészek melyekkel a vevők közvetlenül nem is találkoznak, de ha költségcsökkentési szempontból utángyártott alkatrészekkel helyettesítik, néhány éven belül problémát okozhatnak az ablak működésében. A Gealan nyílászáróink a legutolsó csavarig kizárólag gyári, német alkatrészekből készülnek, ezért a gyártói garancián túl Gealan rendszergaranciával is rendelkeznek.

Elvek, melyek szerint dolgozunk

  • Fontos az ár, de ne menjen a minőség rovására.
  • A mi felelősségünk, hogy azt adjuk a vevőnek, amit valóban szeretne.
  • Az alapterméken túl a legtöbb extra felszereltséget kínáljuk.
  • 15 év tapasztalatával segítünk az ablakvásárlásnál.
  • Igény szerint ingyenes mérnöki konzultációt biztosítunk vásárlás előtt.
  • 10 fős gyakorlott beépítőgárda a kis munkától  a projektig.
  • Minőségi, jól felszerelt bemutatóterem, hogy ne sarokmetszetek közül kelljen választani.
  • Az elégedett vevő számunkra a legjobb reklám.