Műanyag ablakok, ajtók és árnyékolás

Kérdése van? Hívjon!
06-1-206-1281

Rólunk

A cég és cégfilozófia
Cégünk az Y-Bau Kft (korábban Y-Bau Bt.) 2000 óta foglalkozik építőanyagok forgalmazásával és azok szakszerű beépítésével. Az elmúlt évtizedben megszerzett műszaki és kereskedelmi tapasztalatok alapján úgy alakítottuk ki működési struktúránkat, beszállítói körünket és terméklistánkat, hogy az általunk legfontosabbnak tartott három szempontnak- MINŐSÉG-ÁR-RUGALMASSÁG- maradéktalanul megfeleljenek. Célunk, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk vásárlóinknak, melyek ár-érték aránya kiváló, rugalmasan illeszkedik a megrendelői elképzelésekhez és hosszú élettartama során többszörösen megtéríti a beruházott összeget.

Dolgozóink
Praktikusan és egyszerűen kialakított rendelési rendszerünkben munkatársaink segítenek vásárlóinknak, hogy a számukra megfelelő terméket és szolgáltatást válasszák. Igyekszünk dolgozóinkat tökéletesen felkészíteni a forgalmazott termékekkel és a felkínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, hogy a lehető legrészletesebben tájékoztathassák vevőinket. A nyílászáró felméréseket építőipari mérnök végzettségű kollégáink végzik, akik munka átadás-átvételénél is jelen vannak. 10 fős tapasztalt beépítő gárdával és három szállító teherautóval a kis beépítésektől a projektekig minden ablakszerelési munkát el tudunk végezni.

ablakweb-ajtoweb-kilincsweb-bemutatoterem

Bemutatóterem
Nagy gondot fordítunk arra, hogy ne csak virtuálisan ismerhessék meg az általunk kínált nyílászáró megoldásokat. 2013-ban teljesen felújított, légkondícionált bemutatótermünkben több, mint 100m2-en ismerheti meg termékpalettánkat.

Weboldalunk
Internetes oldalunk szerkesztésénél fő célunk az volt, hogy az érdeklődő már otthon a számítógép előtt szakszerű, de közérthető információkat kapjon a nyílászárókkal és beépítésükkel kapcsolatban. Az oldalon elhelyezett árlisták segítenek eligazodni az árszínvonallal kapcsolatban. Új weboldalunk eszközfüggetlen, így akár okostelefonon, vagy táblagépen is könnyedén tájékozódhat. További specializált oldalainkon is várjuk az érdeklődőket. Az ajtoweb.hu-n található a teljes beltéri és bejárati ajtó kínálatunk. A kilincsweb.hu webáruházunkban rengeteg kilincs típust kínálunk beltéri ajtókhoz.

Közösségi oldalak

Kövessen minket a Facebookon, így a hamarabb értesülhet legújabb akcióinkról, újdonságainkról, érdekes fejlesztésekről.
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon Ön is a legfrissebb újdonságokért!

Referenciák
Megvalósult munkáink száma – többnyire ajánlás útján érkező magánmegrendelőkkel- évente kb. 300 beépítéssel gyarapodik. Számtalan panellakás ablakcsere mellett több tucat családi házas referenciával is rendelkezünk. Természetesen társasházak, ipari létesítmények, irodaházak, iskolák és egyéb közintézmények is szerepelnek referenciamunkáink között.

Mottónk
Számunkra a legjobb reklám az elégedett ügyfél, aki az elvégzett munkánkat szívesen ajánlja ismerőseinek, szomszédainak.

 

Alapítók:

Gábeli Bernát, Krieger György