Műanyag ablakok, ajtók és árnyékolás

Kérdése van? Hívjon!
06-1-206-1281

Szolgáltatások


Ajánlatkészítés, felmérés

ajanlatkeres

Minden nyílászáró beépítés, ill. csere egyedi eset, melyre egyedi megoldás szükséges. Kollégáink ezért igyekeznek célzott kérdésekkel felmérni az adott körülményeket és ez alapján elkészíteni az optimális tartalmú ajánlatot. Az ajánlatokat általános esetben 1-2 napon belül készítjük el. Az ajánlatkészítés díjmentes, az Ön részéről semmiféle kötelezettséggel nem jár. Az ajánlatot a vevő által nagyjából lemért szélességi és magassági méretekből (faltól-falig lakáson belül mérve) készítjük el. Amennyiben megfelelő ajánlatunk ár, termék és szolgáltatás tekintetében, helyszíni felmérést készítünk, mely megrendelés esetén ingyenes. Ha nincs lehetősége felmérni az ajánlatkéréshez nyílászáróit, igényelhet előzetes helyszíni felmérést, melynek díja Budapest területén belül 5000Ft+ÁFA. Megrendelés esetén az előzetes felmérés díját a végösszegből levonjuk.


Ablakbeépítés

A műanyag ablakok, bejárati ajtók, erkélyajtók beépítési módja épülettípusonként kisebb-nagyobb mértékben eltérő. A függőleges és a vízszintes síkok betartásán túl további feladatok is felmerülnek a beépítéskor, melyet egy kevésbé felkészült szakember nem tud orvosolni. A jó végeredmény négy alappillére a minőségi alapanyag, a pontos felmérés, a profi gyártás és a szakszerű beszerelés. Cégünk 14 éve foglalkozik műanyag ablak értékesítéssel, felméréssel és beépítéssel. Közel másfél évtized szakmai és kereskedelmi tapasztalatai biztosítják megrendelőinket, hogy a vásárlásnál befektetett pénzükért minőségi termékeket és szolgáltatásokat kapnak.

Ablakcsere

ablakcsere

Az ablakcsere sikerességének záloga a pontos felmérés. A fogadó falszerkezetek, a régi ablakbeépítési technikák és ablaktípusok ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő kialakítású ablakszerkezet kerüljön legyártásra és beépítésre. A helyszíni felmérést végző szakembernek ismernie kell a korábban alkalmazott nyílásáthidalási technikákat, a beépítőknek pedig a bontás menetét, nehogy kárt okozzanak az ablakcsere során. Építőipari mérnök végzettségű kollégáink és beépítő brigádjaink nagy szakmai tapasztalattal és megfelelő szerszám állománnyal rendelkeznek, így Ön garantáltan a legjobb színvonalú szolgáltatást kapja.

Redőny- és rovarhálószerelés

Tovább növelheti otthona komfortját a megfelelő árnyékolástechnikai termék alkalmazásával. Az ablakcsere, vagy ablakbeépítés tervezése előtt érdemes eldönteni, hogy hová milyen árnyékolástechnikai terméket terveznek, mert ez befolyásolhatja a nyílászárók kialakítását, gyártási méretét. Kérjük, ajánlatadáskor egyeztessen kollégáinkkal, melyik ablakra, ajtóra milyen árnyékolási megoldást szeretnének, hogy megtaláljuk a helyszínhez, az életvitelhez és az épülethez illő ideális árnyékolót! A helyesen használt árnyékolástechnika nem csak komfortosabbá teszi a lakótereket, de az épületek fűtési és hűtési költségei is jelentősen csökkenthetők használatukkal.

Beltéri ajtó beépítés

belteri-ajto-beepitesAz általunk forgalmazott középkategória feletti minőségi osztályba tartozó belső ajtók nem csak térelválasztó funkciót töltenek be, de az otthonok elegáns díszei, bútorai is. A beltéri ajtók kifejezetten igénylik az óvatos szállítást, a szakszerű felmérést, beépítést, a milliméter szintű pontosságot. Semmiképpen ne hagyjuk a beltéri ajtókat más szakmabeli szakemberre, mert amit esetleg az olcsóbb beépítésen spórolnak, annak többszörösét veszthetik el egy helytelenül beépített terméken okozott sérülés miatt.
Az utólag szerelhető beltéri ajtók beépítése egy új építésű családi házban, vagy társasházban az utolsó szakipari munkák egyike. Az ajtóbeépítést mindenképpen szakképzett asztalos végezze. Az üres nyílások felmérése nem túl bonyolult feladat, amennyiben a falakat és a szinteket szabályosan alakították ki. A falazás, a burkolás és a burkolatváltás helyes kialakítási módjához még időben kérjék kollégáink segítségét!

Beltéri ajtó csere

A beltéri ajtók cseréje bonyolultabb folyamat. Ritkán alkalmazhatók ú.n szabvány belső ajtók, a méret és szinteltérések miatt. Egy helyszíni méretre gyártott ajtóval ezek a problémák leküzdhetők, és nem kell kompromisszumokat kötni a műszaki megoldások és az esztétika terén. Az ajtócsere után kisebb vakolat visszajavítási, glettelési, festési szakipari munkák adódhatnak, ezért célszerű így ütemezni a munkabeosztást.

Munkáink képekben