Műanyag ablakok, ajtók és árnyékolás

Kérdése van? Hívjon!
06-1-206-1281

City Home E műanyag nyílászárókhoz kiegészítők

Külső tokos redőnyök

redőny és kiegészítők copy

A lakások nyílászáróira minőségi alapanyagú külső tokos redőnyöket ajánlunk. Hatékony napsütés elleni védelem, belátást gátló és sötétítő funkció.
A redőnyök fehér színben készülnek műanyag, vagy alumínium palásttal. A műanyag redőny kedvezőbb árfekvésű, az alumínium viszont jobb hőszigetelést biztosít a hőszigetelt lamelláknak köszönhetően

Minden ablakra szerelt redőny ellátható rugós működtetésű, integrált szúnyoghálóval is.

Az alapár a kézi hevederes működtetést tartalmazza, de az alumínium palástú redőnyök kérhetők motoros kivitelben is, távirányítós vezérléssel. Az ehhez szükséges plusz villanyszerelési munkákat a Metrodom Kivitelező Kft-vel kell egyeztetni.

Ajánlatkérés

Szúnyoghálók

plisze_szunyoghaloAblakra szerelt redőny esetében a redőnytokba integrálható rolós szúnyogháló is, így szezonon kívül a szúnyogháló elrejthető a tokban és nem zavarja a kilátást. Amennyiben nem készül redőny az ablakhoz, önálló rolós szúnyoghálót ajánlunk. Hasonlóan az integrált verzióhoz, ez a háló is eltüntethető a saját tokjában, mely jelentősen kisebb a redőnytoknál. (~5×5 cm)

Erkélyajtók esetében több szúnyogháló lehetőség közül választhat. Kifelé nyíló alumínium keretes szúnyogháló ajtó rugós zsanérokkal. Teraszra nyíló erkélyajtóknál javasoljuk. Oldal rolós szúnyogháló ajtó, melynél a háló a függőleges tokszerkezetbe egy rugó segítségével feltekercselhető. Francia erkélyajtókhoz (terasz nélküli erkélyajtókhoz, vagy kis erkélyekhez) javasoljuk. Pliszé szúnyogháló ajtó (harmonia rendszerű), melynél a háló harmonikaszerűen vasalt, nyitásnál keskeny méretre összegyűjti a hálót. Elegáns megoldás, kissé magasabb árfekvésben, mint az előző típusok. Bármely erkélyajtóhoz, teraszajtóhoz javasoljuk.
Kisgyermekes családoknak a kifelé nyíló szúnyogháló ajtó a legstrapabíróbb megoldás és a gyermekek is ezt tudják kezelni a leginkább.

Ajánlatkérés

Reluxák

reluxa1

A nyílászárók belső üvegfelülete elé szerelhető reluxa, mely tökéletes megoldás fény szabályozására és belátásgátlásra. A redőnyökkel ellentétben hőszigetelési szerepe nincsen.
A keskeny alumínium lamellák egy üvegpálca segítségével a megfelelő szögben dönthetők, így szabályozható a helyiségbe bejutó fény mennyisége. A reluxa feszített palástú, az ablakok bukó funkcióját nem zavarja, együtt mozog az ablakszárnnyal.

A reluxák fém tokja fehér színű, az alumínium lamellák széles színskálából választhatók felméréskor a helyszínen.
Azokra a helyekre ajánljuk, ahol nem a helyiség teljes sötétítése a cél, például konyhába, fürdőszobába, függöny helyett.

Ajánlatkérés

Roletták, sávrolók

savrolo_arnyekoloroletták divatos belső árnyékolók különböző színű és anyagú textilekből. A vászon gyöngyláncos működtetéssel tekercselhető fel a tengelyre. Elsősorban a nyílászárók fölötti áthidalóra rögzíthető kivitelt javasoljuk, hogy az ablakok, ajtók nyitását ne zavarja a roletta kiálló tengelye és tokja. Nagy választékot kínálunk mind színben, mind funkcióban. Léteznek teljesen fényzáró, fényáteresztő és a külső felületén ezüst színű fényvisszaverő roletta textilek is.
sávrolók különleges, egyedi hangulatot adnak a lakásoknak. Nagy üvegfelületek előtt kifejezetten trendi belső árnyékoló. A sávroló textilfelülete 5-5 cm-magas színes és átlátszó sávok váltakozásából áll össze. Az anyag duplán meghajtva kerül a nyílászáró belső felülete elé, mozgatáskor a két különböző textúrájú sáv váltakozva kerül egymás fedésébe. Így akár teljesen teli, vagy sávosan átlátszó felületet is elérhetünk, szabályozva a bejutó fényt. A sávroló akár teljesen fel is tekerhető a tengelyre. A képen a sávroló éppen nyitott sávokkal látható. A sávroló tokszerkezete fehér színű, a működtető gyöngylánc szintén. Színmintánkból választhat a legdivatosabb színek közül. Bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti a sávroló működését és kialakítását. Nagy felületek akár motorizálhatók is, bár kézi működtetéssel is egyszerű a kezelés a könnyed anyagoknak köszönhetően.

Ajánlatkérés

Profil:
Kömmerling EuroFutur 5 kamrás német profilrendszer. UV-álló PVC alapanyagból fehér színben ( RAL9016). Kétszeres ütközőtömítés világosszürke színben. Horganyzott merevítőacél a tokban és a szárnyprofilban.

Vasalat:
A nyílászárók precíz működését a GU Unijet vasalatok biztosítják. Bukó-nyíló szárnyaknál résszellőztető és hibás működtetést gátló funkcióval. A nyílászárók alaptartozéka a masszív, fehér színű Hoppe alumínium kilincs.

Üvegezés:
Nyílászáróink kétrétegű, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel készülnek.
Utcai homlokzatokon alapüvegezés:  6-14-4 Low-e +Argon Ug=1,1 W/m2K (fokozott hangszigetelés)
Belső kerti homlokzaton alapüvegezés: 4-16-4 Low-e+Argon Ug=1,1 W/m2K, első emeleten ragasztott biztonsági üvegezés.

Szellőztetés:
Elkerülendő a penészképződést, a lakásokhoz légterenként egy páraérzékeny, automata működésű Aereco légbevezetőt szerelünk.

Párkányok:
Az ablakokhoz kívül fehér színű alumínium párkányt, belülre anyagában fehér, kamrás szerkezetű műanyag könyöklőt szerelünk.

Beszerelés:
A nyílászárók beépítését közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáink végzik csavaros rögzítéssel és PUR-hab tömítéssel. Erkélyfalak kialakításánál szélzáró dagadószalagot használunk.

Egyéb rendelhető kiegészítők:
Alakítsa nyílászáróit igényei szerint! Számos komfortnövelő kiegészítőt kínálunk műanyag nyílászáróihoz. Budapesti bemutatótermünkben megtekintheti az általunk kínált kiegészítőket, melyet a Metrodom Kivitelező Kft-től tud megrendelni. Reluxa, roletta, sávroló, szúnyogháló, műanyag redőny, alumínium redőny, motoros működtetésű redőny, erkélyajtókhoz huzatzár behúzófüllel.

Ajánlatkérés

Kérjük ne feledje megadni, melyik épület hányas számú lakás árnyékolására kér ajánlatot!