Műanyag ablakok, ajtók és árnyékolás

Kérdése van? Hívjon!
06-1-206-1281

Metrodom házak árnyékolása

Külső tokos redőnyök

redőny és kiegészítők copy

A lakások nyílászáróira minőségi alapanyagú külső tokos redőnyöket ajánlunk. Hatékony napsütés elleni védelem, belátást gátló és sötétítő funkció.
A redőnyök fehér színben készülnek műanyag, vagy alumínium palásttal. A műanyag redőny kedvezőbb árfekvésű, az alumínium viszont jobb hőszigetelést biztosít a hőszigetelt lamelláknak köszönhetően

Minden ablakra szerelt redőny ellátható rugós működtetésű, integrált szúnyoghálóval is.

Az alapár a kézi hevederes működtetést tartalmazza, de az alumínium palástú redőnyök kérhetők motoros kivitelben is, távirányítós vezérléssel. Az ehhez szükséges plusz villanyszerelési munkákat a Metrodom Kivitelező Kft-vel kell egyeztetni.

Szúnyoghálók

plisze_szunyoghaloAblakra szerelt redőny esetében a redőnytokba integrálható rolós szúnyogháló is, így szezonon kívül a szúnyogháló elrejthető a tokban és nem zavarja a kilátást. Amennyiben nem készül redőny az ablakhoz, önálló rolós szúnyoghálót ajánlunk. Hasonlóan az integrált verzióhoz, ez a háló is eltüntethető a saját tokjában, mely jelentősen kisebb a redőnytoknál. (~5×5 cm)

Erkélyajtók esetében több szúnyogháló lehetőség közül választhat. Kifelé nyíló alumínium keretes szúnyogháló ajtó rugós zsanérokkal. Teraszra nyíló erkélyajtóknál javasoljuk. Oldal rolós szúnyogháló ajtó, melynél a háló a függőleges tokszerkezetbe egy rugó segítségével feltekercselhető. Francia erkélyajtókhoz (terasz nélküli erkélyajtókhoz, vagy kis erkélyekhez) javasoljuk. Pliszé szúnyogháló ajtó (harmonia rendszerű), melynél a háló harmonikaszerűen vasalt, nyitásnál keskeny méretre összegyűjti a hálót. Elegáns megoldás, kissé magasabb árfekvésben, mint az előző típusok. Bármely erkélyajtóhoz, teraszajtóhoz javasoljuk.
Kisgyermekes családoknak a kifelé nyíló szúnyogháló ajtó a legstrapabíróbb megoldás és a gyermekek is ezt tudják kezelni a leginkább.

Reluxák

reluxa1

A nyílászárók belső üvegfelülete elé szerelhető reluxa, mely tökéletes megoldás fény szabályozására és belátásgátlásra. A redőnyökkel ellentétben hőszigetelési szerepe nincsen.
A keskeny alumínium lamellák egy üvegpálca segítségével a megfelelő szögben dönthetők, így szabályozható a helyiségbe bejutó fény mennyisége. A reluxa feszített palástú, az ablakok bukó funkcióját nem zavarja, együtt mozog az ablakszárnnyal.

A reluxák fém tokja fehér színű, az alumínium lamellák széles színskálából választhatók felméréskor a helyszínen.
Azokra a helyekre ajánljuk, ahol nem a helyiség teljes sötétítése a cél, például konyhába, fürdőszobába, függöny helyett.

Roletták, sávrolók

savrolo_arnyekoloA roletták divatos belső árnyékolók különböző színű és anyagú textilekből. A vászon gyöngyláncos működtetéssel tekercselhető fel a tengelyre. Elsősorban a nyílászárók fölötti áthidalóra rögzíthető kivitelt javasoljuk, hogy az ablakok, ajtók nyitását ne zavarja a roletta kiálló tengelye és tokja. Nagy választékot kínálunk mind színben, mind funkcióban. Léteznek teljesen fényzáró, fényáteresztő és a külső felületén ezüst színű fényvisszaverő roletta textilek is.
A sávrolók különleges, egyedi hangulatot adnak a lakásoknak. Nagy üvegfelületek előtt kifejezetten trendi belső árnyékoló. A sávroló textilfelülete 5-5 cm-magas színes és átlátszó sávok váltakozásából áll össze. Az anyag duplán meghajtva kerül a nyílászáró belső felülete elé, mozgatáskor a két különböző textúrájú sáv váltakozva kerül egymás fedésébe. Így akár teljesen teli, vagy sávosan átlátszó felületet is elérhetünk, szabályozva a bejutó fényt. A sávroló akár teljesen fel is tekerhető a tengelyre. A képen a sávroló éppen nyitott sávokkal látható. A sávroló tokszerkezete fehér színű, a működtető gyöngylánc szintén. Színmintánkból választhat a legdivatosabb színek közül. Bemutatótermünkben személyesen is megtekintheti a sávroló működését és kialakítását. Nagy felületek akár motorizálhatók is, bár kézi működtetéssel is egyszerű a kezelés a könnyed anyagoknak köszönhetően.

Ajánlatkérés

Kérjük, ne feledje megadni, melyik épület hányas számú lakás árnyékolására kér ajánlatot!