Műanyag ablakok, ajtók és árnyékolás

Kérdése van? Hívjon!
06-1-206-1281

Innovatív/Gealan IQ8000

  • magas alapfelszereltség
  • rengeteg extra közül választhat
  • egyedi méret felár nélkül
  • kizárólag gyári alkatrészek
  • nagy méretekben is gyártható
  • 2- vagy 3 rétegű üveggel
  • Gealan gyári rendszergaranciával

Kapcsolat

Termék: Innovatív/Gealan IQ8000

A legtöbb extrával felruházható műanyag ablak, erkélyajtó kínálatunkban. Az innovatív Gealan technológiáknak köszönhetően nagy méretű szerkezetek is biztonsággal legyárthatók. Német, 6 kamrás profil, ragyogó fehér színben, vagy kedvelt fa felületekkel, ill. modern fedő színekben. A hőszigetelő üveg alapesetben kétrétegű, de alacsony felárért 3 rétegű üvegezéssel is kérhető. A precíz működést az osztrák Maco Multimatic biztonsági vasalat és a kizárólag gyári alkatrészek alkalmazása garantálja. “Magyar Termék Nagydíj”-as termék extra Gealan rendszergaranciával. Garancia: 5 év, de karbantartási csomaggal 10 év működési garanciát kínálunk.

Kérdése van, megvásárolná? Hívjon: 06/1-206-1281

innovativ_gealan_iq8000_muanyag_ablak_sarokmetszetProfil:
Gealan IQ 8000 német profilrendszer. 6 kamrás, 74 mm beépítési mélységű szerkezet, két világosszürke gumitömítéssel. Pontosan méretrevágott Gealan gyári acélmerevítéssel, ablakméret szerint számolt hajlítónyomatékkal (nagyobb szerkezetek automatikusan erősebb acélmerevítéssel szerelve). Uf=1,3 W/m2 K. Fokozott hőszigetelésű habkitöltésű ablakszárnnyal is rendelhető (IKD: Intensiv Kern Daemmerung; fokozott mag szigetelés). Az alapszinthez rendelhető extrákkal, akár a legmagasabb prémium nyílászáró is gyártható a Gealan profilokból.

Gyártás:
A Gealan Gmbh nyugat-európa egyik vezető műanyag ablak profil gyártója. 1968 óta fejlesztik a műanyag ablakgyártáshoz felhasznált profilokat. Rendkívül széles kínálatuknak köszönhetően nálunk is hozzájuthat az ablakgyártás legújabb fejlesztéseihez. Profilkínálatuk szinte minden műszaki kihívásra kínál megoldást, legyen szó specális méretekről, színekről, kialakításról, fokozott hőszigetelési igényről.

antracit_szinu_muanyag_ablakFamintás fóliák:
Az Innovatív/ Gealan IQ 8000 ablakok fehéren színen kívül rendelhetők az alábbi képek szerinti faerezetes Renolit fóliával, illetve a napjainkban igen divatos antracitszürke színben is. A fóliák  UV és karcállóak. A faerezetes fóliák megtévesztésig hasonlítanak a valódi fa ablakok felületéhez, de nincs újrafestés, vetemedés, gyantázás. Felületük nagyságrendekkel ellenállóbb a fa festéséhez, lazúrozásához képest. Nálunk a fóliás műanyag ablakok, erkélyajtók minden esetben erősebb (2mm vastag) acélmerevítéssel készülnek, hogy a hőtágulásból eredő mozgások ne befolyásolják a nyílászárók működését. Az egyoldali külső színfelár ~28%, a kétoldalon színes műanyag ablakok ~45% felárral rendelhetők.


acrylcolor_hangulatkepAcrylcolor színek:
A Gealan gyár fejlesztése az acrylcolor felület. Modern színekben kérhető (csak külső felületre). Felülete és színe rendkívül ellenálló mind az időjárás, mind a sérülésekkel szemben. Az eljárás lényege, hogy a színes akryl felületképzést a profillal együtt extrudálják. Hasonló réteg alakul ki, mint az autók index búrája. Erős, karcálló, színtartó és vastagsága miatt szükség esetén polírozható. Alumínium burkolatos nyílászárók helyett is jó és lényegesen kedvezőbb árú megoldás lehet. Acrylcolor felára ~40% .

Nézze meg személyesen a minőségi kivitelű színes műanyag nyílászáróinkat bemutatótermünkben.

 

hoszigetelesHőszigetelés:
Alapfelszereltséghez tartozik a fokozott hőszigetelésű kétrétegű üveg, Low-E bevonattal és kamrában töltött Argon gázzal (Ug=1,0 W/m2K hőátbocsájtási tényezővel). Javasoljuk, hogy válasszon háromrétegű üveget a Gealan nyílászárókhoz. Felára nem jelentős és az erős hatkamrás profil kompromisszumok nélkül alkalmas a 40 mm-es 3 rétegű hőszigetelésű üveg fogadására is. Akár 40%-kal is javítható az üveg hőszigetelése (Ug=0,6 W/m2K dupla Low-E bevonat és dupla Argon gáztöltés).
Az üveg hőszigetelése tovább javítható, ha az alumínium üvegtávtartót Chromatech Ultra műanyag melegperemmel cseréljük le. A műanyagperemes távtartó használatával megszűnik az üvegtábla kerületén a hőhíd, így egységes lesz az ablak hőszigetelése.

hangszigetelesHangszigetelés:
Az alap kétrétegű üveg hangszigetelése is jelentősen meghaladja a régi faablakok értékeit ~32dB, de lehetőség van fokozott hangszigetelésű üvegezésre is több minőségi- és árkategóriában. Pontos igényével forduljon kollégánkhoz segítségért!

betoresvedelemStatika, biztonság és betörésvédelem:
Új technológiánk az “STV” statikai üvegezési eljárás, mely során az üveget beragasztjuk az ablakszárnyba. A szárny merevségét a beragasztott üveg extrém módon fokozza, így jól működő nagyméretű műanyag ablakok, erkélyajtók is legyárthatók. Az STV üveg nem csak a szerkezet statikáját javítja, de a betörésvédelmet is fokozza.Bár napjainkban a betörések jelentős része már nem az üvegen keresztül történik, de aki tökéletes biztonságra törekszik több kategóriából választhat biztonsági fóliás ragasztott, vagy edzett üveget. Bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal!

napvédelemNapvédelem, belátásvédelem:
A Low-E lágyfém bevonat részben napvédelemre is szolgál, de valódi fényvisszaveréshez használható anyagában színezett parsol üveg, vagy reflexiós bevonatos üveg is. Figyelem: ezek az üvegek kissé sötétítik a helyiségeket!
Belátás ellen, pl. fürdőszoba ablakokhoz, bejárati ajtókhoz használható ornament üvegezés, mely a fényt beengedi, de nem átlátható.

Alapfelszereltség:
Maco Multimatic osztrák vasalat. Alul gombafejes biztonsági záródás, résszellőztető funkcióval

Működési mód:
ablakoknál : nyíló, bukó, bukónyíló, Kétszárnyú bukónyíló-nyíló, tokosztott kétszárnyú bukónyíló -bukónyíló,

erkélyajtóknál: nyíló, bukónyíló, kétszárnyú egy kilincses, kétszárnyú kétkilincses, toló-bukó, emelő-toló, harmonikaajtó

Biztonság:
A vasalat alapbiztonsági funkciója fokozható WK1 és WK2 biztonsági szintre (más néven RC1 és RC2). A WK1 vasalat az ablaktok mind a négy oldalán 1-1 gombafejes záródási pontot biztosít. A WK2 vasalat minden záródási pontja gombafejes kialakítású. A biztonsági vasalathoz gombos, vagy kulccal zárható kilincset javasolunk.

Kilincsek:
A műanyag ablakokhoz a fehér színű alumínium kilincs alaptartozék. Választható továbbá bronz, titán, ezüst, vagy sötétbarna színű alumínium kilincs is. Kínálatunk tartalmaz különleges formájú design ablakkilincseket és biztonsági gombos, secustik, vagy kulcsos kilincseket is.

Műszaki tartalom
Profil: Gealan IQ 8000; 6 kamrás; 74mm-es; 2 gumitömítéssel
Szín: kívül-belül fehér
Üveg: 4-16-4 Low-E+Argon Ug=1,0 W/m2K; alumínium távtartóval
Vasalat: Maco Multimatic hibás működésgátlóval, résszellőztetővel, alapbiztonsági funkcióval

Méret
(szél./mag.)
Nyitási mód Listaár
(nettó)
Akciós ár
(nettó -45%)
900/1500 bukó-nyíló 48.000 Ft 26.400 Ft
1200/1500 bukó-nyíló 55.100 Ft 30.305 Ft
1500/1500 bukó-nyíló 63.500 Ft 34.925 Ft
1200/1500 váltószárnyas 80.400 Ft 44.220 Ft
1500/1500 váltószárnyas 86.600 Ft 47.630 Ft
900/2100 bny erkélyajtó 58.700 Ft 32.285 Ft
900/2400 bny erkélyajtó 66.380 Ft 36.509 Ft
1500/2100 váltószárnyas
erkélyajtó
105.800 Ft 58.190 Ft
2400/2100 toló-bukó
erkélyajtó
282.400 Ft       155.320 Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az árak tájékoztató jellegűek. A 27%-os ÁFA-t, házhozszállítást és beépítést nem tartalmaznak!
Minden esetben kérjen személyre szabott ajánlatot!

« Vissza