Műanyag ablakok, ajtók és árnyékolás

Kérdése van? Hívjon!
06-1-206-1281

Vevőink mondták

Műanyag ablak és redőnycsere családi házban

Évekkel ezelőtt a lakásom felújításakor műanyag nyílászárókat kerestem a piacon. Ár/érték arány, illetve az ajánlatok komolysága alapján az Ablakwebet választottam. Mind az ablakokkal, mind azok beszerelésével meg voltam elégedve. Olyannyira, hogy azóta több ismerősömnek ajánlottam őket, illetve az idei évben, költözés után, egy családi ház teljes műanyag nyílászáróval történő felszerelésével (27db) ismét őket bíztam meg.
Számomra a legfontosabbakat ismét megkaptam: korrektség, rugalmasság, jó minőség, elérhető ár.

Kún Attila
magánmegrendelő, Pilisszentiván

Ablakbeépítés, ablakcsere viszonteladóknak

Az Ablakweb termékeivel és szolgáltatásaival nagyon megvagyok elégedve. Pontosak, rugalmasak és ami nagyon fontos a mai világban, megbízhatóak. Vevőbarát cég.

Góczi Attila
viszonteladó, kivitelező Zilima Kft

Ablakbeépítés új építésű társasházban

Tisztelt Cégvezetők!
Köszönjük a gyors és pontos munkát. Generálkivitelezőként fontos számunkra, hogy a beépített termékek rövid átfutási idővel szakszerűen elhelyezésre kerüljenek, így örömmel vesszük igénybe szolgáltatásaikat a jövőben is.
Üdvözlettel:

Kiss Gábor
ügyvezető, Nanette Construction Kft
www.nanette.co.hu
társasházak kivitelezője

Ablakcsere Bauhaus stílusú társasházban

Köszönöm a 2008 szeptemberben nálam végzett munkát. Hosszú meditálás után döntöttem úgy, hogy az 1930-ban Bauhaus stílusban épült házban lévő társasházi lakásomban a nyílászárókat műanyagra cserélem. Miután az Önök kínálatában megoldható volt, hogy az épület régi nyílászáróival azonos osztású, keresztmetszetű, és az épület többi nyílászárójával kívül is azonos kék színű nyílászárókat válasszak, így került sor az Önök választására. Az árat reálisnak tartottam, mind a nyílászárók minőségével, mind a helyszíni beszerelési munkával elégedett vagyok.

Preisich Anikó
magánmegrendelő, Budapest II.
belsőépítész

Ablakbeépítés új családi házakban

Az Ablakwebet azoknak ajánlom, akik nem csak a minőségi termékekhez ragaszkodnak, hanem a szakszerű beépítéshez is. Eddigi közös munkáink során az Ablakweb mindig betartotta a vállalási határidőket, és nagy hangsúlyt fektettek a műszaki részletek pontos kivitelezésére.

Béres Zoltán
kőműves vállalkozó, Budapest

Ablakcsere lakásfelújításoknál

Három éve dolgozunk együtt az Ablakwebbel. Számos lakásfelújításunk során cseréltettünk kül- és beltéri nyílászárókat a céggel, ügyfeleink teljes megelégedésére. Az együttműködés ideje alatt egyetlen reklamációs ügyünk volt, melyet pár napon belül orvosoltak.

Palásti Gábor
műszaki vezető
Ipoly Kkt.
www.ipolykkt.hu
lakásfelújítás, kivitelezés

Ablakcsere családi házban

Az alábbiak miatt döntöttünk családi házunk nyílászáró cseréjénél az Ablakweb mellett:
Kiismertük magunkat a honlapjukon.
Minden kérdésünkre biztos választ kaptunk. Menet közben többször meggondoltuk magunkat, változtattunk, az új ajánlatot még aznap vagy másnap reggel megkaptuk. (A másik két cég 7-10 nap múlva reagált)
A választásunkban az egyik döntő szempont az volt, hogy az ablakaink kerete kívül legyen zöld – amilyen volt – és a bejárati ajtónk kívülről legyen zöld és vízszintesen tagolt tele ajtó. Ez is teljesült. (Ezt másik cég nem vállalta, illetve 30-40% felárral.)
Kértük, hogy csak úgy vállalják az ablakcserét, hogy aznap jönnek, amikorra ígérik. Nem baj, ha a műveletek egy héttel, vagy egy hónappal későbbre tolódnak, de ha azt mondják, hogy december 12-én jönnek, akkor legyenek is itt. És itt voltak.
Kértük, hogy a NEP pályázathoz adjanak segítséget: egyrészt igazolást az energia megfelelőségről, másrészt az árajánlatot olyan formában készítsék el, hogy az illeszkedjen a pályázathoz.
Végül is jól döntöttünk, a kölcsönös bizalom vevő és eladó között meghozta gyümölcsét: bíztunk abban, hogy a pénzünkért magas színvonalú szolgáltatást kapunk, és magában is bízott a cég, hogy a kuka, analfabéta vevő minden kívánságát korrekt módon teljesíteni tudja. A szakmunkások, akik a tényleges munkát végezték az ablakcserétől a kőművesmunkáig mind nagyon kulturáltak, készségesek voltak. Tessék nekem mutatni egy olyan kőművest, aki – miközben javítja a falat – Arisztotelészről és Platonról beszél…) Nekünk nagyon bejött.

Csatári Marianna
magánmegrendelő, Budapest II.

Ablakbeépítés csarnok- és irodaépületekben

Ezúton szeretném megköszönni az elmúlt években cégünknek végzett gyors, pontos és rugalmas munkátokat, mellyel hozzájárultatok a projektek sikeres befejezéséhez. Remélem az elkövetkező időszakban is lesz módunk az együttműködésre.

Molnár János
műszaki igazgató, Market Építő Zrt.
www.market.hu
ipari-, kereskedelmi létesítmények kivitelezője

Ablakcsere közintézményekben

Hosszú évek óta legmegbízhatóbb üzleti partnereink közé tartozik az Y-Bau Kft. Műanyag nyílászárók gyártási és szerelési munkák vonatkozásában létrejött megállapodásainkat az Ablakweb minden esetben, – határidő és minőség tekintetében is – maximálisan teljesítette.
Köszönet érte.

Pásztor Csaba
ügyvezető igazgató, PRODUKT Kft
www.produktkft.hu
kivitelezés, felújítás

Ablakbeépítés újépítésű családi házban

Több kisebb munkán dolgoztunk már együtt a céggel, és mivel nem volt problémánk, családi házamra is kértem ajánlatot tőlük. Bár kaptunk valamivel olcsóbb ajánlatot az övékénél, de a kialakult bizalom miatt az Ablakwebet választottuk. Nem bántuk meg. Az ablakok időben érkeztek és a faerezetű fólia, amiről ajánlatkérésnél meggyőztek, tényleg nagyon élethű és ellenálló. Az ablakok közül egy érkezett törött üveggel, melyet 2 héten belül pótoltak.

Teicht István
ügyvezető igazgató, Gordiusz-Nova Kft.
www.gordiusznova.hu

Műanyag ablakok a tisztább levegőért

Budapesten, a Fehérvári úton lakunk családommal. Az autók és a villamosok zaját meg lehet szokni, de tízéves kislányom, aki több dologra is allergiás, a port nehezen viseli. Régebben szinte kétnaponta kellett porszívóznunk, az utcáról beszűrődő por miatt. Ezért döntöttünk az ablakcsere mellett és nem bántuk meg, mert a felújítás okozta kis kellemetlenség után a lakás csendesebb, de legfőképp tisztább lett, hála a jó záródású új ablakoknak.

Sárkány András
magánmegrendelő, Budapest XI

Műanyag ablakok 3 rétegű üveggel

Feleségem régóta mérgelődött a régi ablakaink miatt, hogy hiába tisztítja, foltos marad, párás időben szinte nem is lehet kilátni rajta. Kb. 10 éve csináltattuk egy helyi asztalossal. Ugyan a faanyag sem volt már a legjobb állapotban, de az üvegek botrányosan néztek ki. Meg akartuk spórolni a teljes ablakcserét, ezért csak az üvegjavításra koncentráltunk. Egy hirdetésben olvastam róla, hogy van mód a termo üvegek közötti pára megszüntetésére. A javítás után azonban nemhogy jobb lett volna, de még foltosabbak lettek az üvegek. Sőt, érezhetően jobban húzott a nagy felületeken a hideg, mint előtte.
Végül beadtam a derekam és belevágtunk a komplett cserébe.
A kivitelező tanácsára műanyag ablakokat választottunk a legmodernebb háromrétegű üveggel.
Azóta eltelt egy év, tetszik, hogy a nappali melegebb lett és a feleségem is elégedett a gyönyörű, tiszta kilátással.

Dr. Zoltán Gábor
magánmegrendelő, Piliscsaba

Ablakmázolás helyett ablakcsere

Siófokon, a Petőfi sétányon van egy nyaralónk. A szezon kezdetekor az első dolgunk mindig az volt, hogy a régi ablakokat lefessük, a viharok okozta beázásokat kijavítsuk. Nem egyszer volt rá példa, hogy az erős szél befújta az esőt a fakeret mellett és eláztatta a falat meg a padlószőnyeget. Többszöri festés és tömítgetés után végül elfogyott a türelmünk és rászántuk magunkat, hogy megszabaduljunk a régi ablakoktól, erkélyajtóktól. Nekünk elsősorban nem is az volt a legfontosabb, hogy szuper hőszigetelésű ablakok legyenek, hanem az, hogy minél kevesebb gondot okozzanak. Ne kelljen mázolgatni, rendesen zárjon, és ami még nagyon fontos, hogy biztonságos legyen. Hiszen közel fél évig nem lakunk ott. Ezért az Ablakwebtől normál hőszigetelő, de biztonsági üveges műanyag nyílászárókat rendeltünk. Idén rögtön pihenéssel tudjuk kezdeni a nyarat. Az ablakfestés már a múlté!

Ábrahám Ádám
magánmegrendelő, Siófok

Műanyag ablak beépítés csak profikkal

Ismeretség révén kerültem kapcsolatba az Ablakwebbel, így nem kellett aggódnom, hogy jó ablakot választok-e családi házam felújításához. A cég műszaki tanácsadója igyekezett rábeszélni a beépítési szolgáltatásukra is, de akkor már elköteleztem magam a kőművesnek, aki már épített be korábban is ablakot. Ez utólag hibának bizonyult. Sajnos sem a függőleges, sem a vízszintes síkokat nem tartották be pontosan és a pántokat sem állították be, így a legtöbb súrlódott, nehezen záródott. Az átadás után már nehézkessé vált, hogy elérjem a vállalkozót, majd persze hárított minden felelősséget, szidva az ablakok minőségét. A javítással az Ablakwebhez kellett fordulnom, akik elvállalták a javítást. Így sajnos kétszer fizettem érte, de most legalább már működik.

F. Richárd
magánmegrendelő, Budapest XVI.

Szigorúan ellenőrzött ablakbeépítés

Kedves Ablakweb! Szeretném megköszönni a korrektségüket. Az embereik nagyon szépen és profin dolgoztak, meg egyébként is szimpatikusak voltak, mint ahogy az is, hogy a munka végére odajött a főnök és leellenőrzött mindent. Az ügyfélszolgálatuk – vagy legalábbis az info kukac-os címük – is gyorsan szokott válaszolni, és az áraik sem vészesek, ráadásul jónak tűnnek ezek az ablakok. Más ablakos cégeknél is próbálkoztam és sajnos nem voltak hasonló tapasztalataim sem szakmailag, sem hozzáállásban. Szóval csak gratulálni szeretnék maguknak és szívből kívánok további sok sikert!

Horváth Viktor
magánmegrendelő, Budapest III. Búza utca

Egyedi műanyag nyílászárók méretben, formában, színben

Több projekt keretében dolgoztunk már együtt az Ablakwebbel. Ablakcserét végeztek egy váci iskola felújításunknál, közösségi házhoz kértünk antracitszürke műanyag ablakokat, társasházi beruházásainknál is állandó nyílászáró beszállítók, sőt saját családi házamhoz is tőlük rendeltük a műanyag ablakokat, redőnyöket. Az idei társasházi tetőtér beépítésünkhöz tervezett különleges formájú és színű ablakokat, erkélyajtókat, üvegfalakat is az Ablakweb gyártotta le és szerelte be meglepően rövid határidővel kettő nap alatt. Általános véleményként megfogalmazhatom, hogy mind az előkészítés, mind a kivitelezés terén nagyfokú rugalmasságot mutattak, a felmerülő garanciális igényeket komolyan vették és gyorsan orvosolták. Várhatóan továbbra is partnereink lesznek beruházásainknál.

Búvár Attila
ügyvezető, EBH Invest Kft
www.ebhinvest.hu
kivitelezés, felújítás, ingatlanfejlesztés

Motoros alumínium redőny: kényelem és extra hőszigetelés

Az Ablakwebnél vásárolt színes, alumínium lamellás, motoros redőnyök esztétikusak, kényelmes a használatuk és még a meglévő régi műanyag ablakaim szigeteléséhez is sokat hozzáadnak. Egy gombnyomás és már indulnak is a redőnyök, a lakásban pedig több fokkal hűvösebb lett nyáron. Segített a megfelelő vásárlási döntés meghozásában a jó honlap és a készséges ügyfélszolgálat! Köszönöm!

Kovács Vilmos
ügyvezető, www.koviko.hu
beton térkő gyártás

Erkélyfal csere panellakásban

Kedves Bernát!
Persze, nyugodtan feltehetitek a véleményt, nincs benne semmi titkos. Én úgy gondolom, hogy nem csak a panaszt kell megosztani a szolgáltatóval, hanem az elégedettséget is, hiszen sajnos az a tapasztalat, hogy a mai világban inkább az a szemlélet uralkodik, hogy “gyorsan pénzt szerezni, mindegy milyen szolgáltatást nyújtunk”, ahelyett, hogy “elégedett ügyfél, aki esetleg további megrendelőket hozhat a cégnek.” A munkásaikon, főleg az ablakosokon semmi nyoma nem volt egy esetleges “nyomásnak”, ami mostanában érezhető, hogy csak végzik a munkájukat, de közben elégedetlenek a munkaadóval. Náluk pont az ellenkezőjét tapasztaltam: jókedvvel dolgoztak és tényleg nagyon barátságosak voltak.
További sok sikert! Üdvözlettel:

Kovács Nikoletta
magánmegrendelő, Budapest XIII kerület